ГоловнаПолітика

Терористи не припиняють обстрілювати позиції силовиків, - Тимчук

Сили АТО відкривають вогонь у відповідь, але не переходять до активних дій

Терористи не припиняють обстрілювати позиції силовиків, - Тимчук
Архив
Фото: EPA/UPG

У зоні АТО повсюдно фіксують напади терористичних груп на позиції силовиків. Про це повідомляє керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook.

"За ніч кілька разів обстріляли аеродром у Краматорську, зайнятий силами АТО. Обстрілювали з автоматичних гранатометів АГС-17 і стрілецької зброї. Обстріляно три блокпости сил АТО під Слов'янськом. Терористами застосували міномети, вели снайперський вогонь. За нашими даними, бойовики отримали з Росії та застосовують новітні російські  снайперські гвинтівки ВССК "Вихлоп" 12.7 мм", - повідомив він.

Окрім того, Тимчук підтверджує обстріл військової частини в Артемівську. За його даними, там також працювали міномети і снайпери терористів.

"Усю ніч тривав обстріл блокпоста сил АТО під Краснопартизанськом (Луганська обл.). Терористи застосовували стрілецьку зброю і міномети. Тривають спроби бойовиків відбити у сил АТО позиції біля Ямполя і Закотного (Донецька область)", - заявив він.

Сили АТО, за словами Тимчука, відкривають вогонь у відповідь, проте через оголошену паузу в операції не переходять до активних дій.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко наказав силовикам припинити вогонь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram