ГоловнаПолітика

У сутичках з бойовиками в Луганській області поранено прикордонника

Вночі сталися два напади з боку бойовиків на співробітників Держприкордонслужби

У сутичках з бойовиками в Луганській області поранено прикордонника
Архивное фото
Фото: inforesist.org

1 співробітника Державної прикордонної служби поранено у нічних сутичках із бойовиками в Луганській області 22 червня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Увечері 21 червня і вночі 22 червня в Луганській області сталися 2 напади з боку бойовиків на співробітників Держприкордонслужби.

Зокрема, о 22:00 21 червня до 3:30 22 червня в районі населеного пункту Червонопартизанськ Луганської області відбулася бойова сутичка з бойовиками, які відкрили вогонь з мінометів, РПГ та стрілецької зброї.

Внаслідок сутички підрозділи Держприкордонслужби у взаємодії з Міністерством оборони напад відбили.Крім того, з 3:50 до 4:10 22 червня в районі населеного пункту Бірюкове Луганської області група бойовиків зробила спробу нападу на блокпост, однак завдяки допомозі підрозділів Збройних сил України напад терористів також відбито.

У сутичках один прикордонник отримав поранення.

Нагадаємо, вночі вівторка, 17 червня, з 02.00 до 02.40 ранку позиції прикордонників та Збройних сил України в районі населеного пункту Олексіївка (Донецька область) потрапила під масивний мінометний обстріл з восьми мінометів. Поранено 31 особу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram