ГоловнаПолітика

Біля Красного Лиману загинули 12 дніпропетровських десантників

Міноборони замовчує кількість загиблих?

Біля Красного Лиману загинули 12 дніпропетровських десантників

Під час бойових дій біля Красного Лимана вбито 12 і поранено 25 бійців 25-ої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади ЗСУ.

Про це повідомляють дніпропетровські ЗМІ з посиланням на Штаб національного захисту Дніпропетровської області, активісти якого перебувають на Сході в місці проведення АТО.

Нагадаємо, офіційно в штабі антитерористичної операції повідомляють, що під час інтенсивних боїв, які тривають з четверга в районі селищ Ямпіль та Закотне Краснолиманського району Донецької області, загинули семеро українських військовослужбовців, а 30 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Ямпіль та Закотне є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалася поставка в Слов'янськ зброї та боєприпасів.

Про те, що втрати силовиків можуть бути великими, є дані і у LB.ua. За даними джерела із зони АТО, вранці в четвер в районі Красного Лиману бригада контрактників потрапила в засідку, військовослужбовці зазнали серйозних втрат. За даними іншого джерела LB.ua, який бере участь в операції, тільки в 25-ій повітряно-десантній бригаді загинули щонайменше 8 людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram