ГоловнаПолітика

Кількість загиблих військових у Краснолиманському районі зросла до семи (оновлено)

У штабі АТО заявляють про знищення 300 бойовиків

Кількість загиблих військових у Краснолиманському районі зросла до семи (оновлено)
Архив
Фото: EPA/UPG

Під час інтенсивних боїв, які тривають з четверга у районі селищ Ямпіль та Закотне Краснолиманського району Донецької області, загинули 7 українських військовослужбовців, 30 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це написав у своєму "Фейсбуці" спікер АТО Владислав Селезньов.

Сили АТО у боях використовують артилерію, бронетанкову техніку та авіацію. За попередніми даними, знищено щонайменше 300 бойовиків, повідомив Селезньов.

Бої велися всю ніч і зараз тривають.

За добу у бойовиків захопили БРДМ та вантажний автомобіль КамАЗ зі встановленим на борту кулеметом ДШК, ПЗРК, гранатомети та стрілецьку зброю. Вся зброя і техніка російського виробництва.

Фото: https://www.facebook.com/vladislav.seleznev.94
Фото: https://www.facebook.com/vladislav.seleznev.94

Нагадаємо, увечері в четвер Селезньов повідомляв про загибель 4 українських військовослужбовців і поранення ще 20 під час боїв у районі Ямполя та Закотного. На той час, за його даними, сили АТО знищили щонайменше 200 бойовиків.

Ямпіль та Закотне є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалося постачання до Слов'янська зброї та боєприпасів.

Разом з тим, за даними LB.ua, втрати силовиків можуть бути більшими. За даними джерела із зони АТО, вранці у районі Красного Лиману бригада контрактників потрапила у засідку, військовослужбовці зазнали серйозних втрат. За даними іншого джерела LB.ua, який бере участь в операції, тільки у 25-й повітряно-десантній бригаді загинули 8 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram