ГоловнаПолітика

Ахметов не очолюватиме список ПР на виборах

Підприємець має намір і далі вести бізнес

Ахметов не очолюватиме список ПР на виборах
Фото: www.ipnews.in.ua

Бізнесмен Рінат Ахметов спростовує можливість того, що він очолить список Партії регіонів на найближчих парламентських виборах.

"Я виступаю за те, що політики повинні займатися політикою, а бізнесмени - бізнесом", - сказав він в ексклюзивному коментарі LB.ua.

Раніше донецьке видання "ОстроВ" із посиланням на джерела в ПР повідомило, що партія має намір зробити Ахметова першим номером свого виборчого списку на дострокових виборах і набрати за його допомогою до 20% голосів.

На останніх виборах до Верховної Ради Ахметов не входив у виборчий список ПР, а на виборах 2006-го і позачергових виборах 2007 року він двічі проходив до парламенту за списком Партії регіонів під сьомим номером.

Нагадаємо, що на проведенні позачергових виборів Ради наполягає Президент Петро Порошенко. Він зазначав, що 80% українців вимагають повного перезавантаження влади, зокрема оновлення складу парламенту.

18 червня в парламенті зареєстрували законопроект №4107а про саморозпуск парламенту, який необхідний для дострокових виборів. Його авторами стали лідери коаліційних фракцій Віталій Ковальчук, Олег Тягнибок, Сергій Соболєв, а також позафракційний депутат Олег Ляшко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram