ГоловнаПолітика

Силовики успішно завершили АТО в Маріуполі (оновлено)

На будівлею міськради піднято український прапор, в полон захоплені 40 терористів.

Сили антитерористичної операції підняли над будівлею міськради Маріуполя український прапор.

Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. "Над міською радою Маріуполя вивісили український прапор", - йдеться в його повідомленні.

"Операція почалася о 4:50 ранку. Проходить за планом. Успішно. Усі ключові опорні пункти терористів на цей час взято під контроль. Підбили БРДМ, знищено снайперські точки терористів. Втрати з боку терористів високі. З нашого боку втрат немає - двох бійців поранено. Шкода, що Маріуполь сьогодні розбудили постріли - але місто сталеварів повинно жити і працювати не під керівництвом бандитів", - заявив Аваков.

Згодом міністр написав, що під час операції затримали 11 бойовиків, а на блокпосту в бік Донецька затримали автомобіль, повністю завантажений озброєнням.

Аваков стверджує, що ситуація в місті стабільна.

Близько 12:30 командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко у своєму "Фейсбуці" написав, що АТО в Маріуполі успішно завершено.

"Операцію в Маріуполі завершено. Втрат терористів ще не підраховано (багато). Захоплено 40 терористів. У наших (батальйон "Азов") 4 поранених", - заявив він.

Нагадаємо, напередодні в Маріуполі затримали "народного мера".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram