ГоловнаПолітика

Кабмін сьогодні візьметься за встановлення квоти імміграції

Також уряд розгляне кадрові питання

Кабмін сьогодні візьметься за встановлення квоти імміграції
Фото: www.kmu.gov.ua/

Кабінет Міністрів на сьогоднішньому засіданні розгляне встановлення квоти імміграції на 2014 рік. Проект відповідного розпорядження представить міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Про це йдеться в порядку денному засідання, розміщеному на сайті уряду.

Окрім того, Кабмін розгляне проект закону про добровільне об'єднання територіальних громад і проект змін до державного бюджету про перерахування орендної плати за водні об'єкти до місцевих бюджетів.

Уряд також розгляне питання про втрату чинності указу президента щодо положення про дисциплінарний батальйон у збройних силах. На засіданні Кабмін розгляне визнання таким, що втратив чинність, розпорядження уряду про забезпечення головувавння України в Співдружності Незалежних Держав у 2014 році.

Під час засідання уряду глава Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації Володимир Зверєв представить проект розпорядження уряду про проект договору про проведення волокно-оптичного кабелю через україно-румунський державний кордон між населеними пунктами Орлівка (Україна) і Ісакча (Румунія).

Традиційно Кабмін розгляне кадрові питання, які представить міністр Кабміну Остап Семерак.

Нагадаємо, минулого року Кабмін дозволив в'їхати в Україну або залишитися для постійного проживання 6221 іноземцю та особам без громадянства.

Зазначимо також, 6 червня Кабінет Міністрів провів перший аукціон з розпродажу надлишків свого автопарку. Всього вдалося реалізувати вісім машин з 73 на загальну суму 1,647 млн грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram