ГоловнаПолітика

Порошенко: ми повинні припинити вогонь цього тижня

Президент запропонував щодня проводити засідання тристоронньої контактної групи для реалізації мирного плану на сході України

Порошенко: ми повинні припинити вогонь цього тижня
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко наголошує на необхідності припинити вогонь на сході України найближчим часом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

8 червня відбулося перше засідання тристоронньої контактної групи для реалізації мирного плану на сході України.

Під час зустрічі, на якій були посол України в Німеччині Павло Климкін, спеціальний представник генерального секретаря Організації з безпеки і співробітництва в Європі Хайді Тальявіні і посол Росії в Україні

Михайло Зурабов, Порошенко зазначив, що сторони повинні працювати над реалізацією домовленостей, яких досягнуто в Нормандії (Франція).

"Ми повинні на цьому тижні припинити вогонь. Для мене кожен день, коли вмирають люди, кожен день, коли Україна платить таку високу ціну, є неприйнятним. Тому, по-перше, треба відновити роботу державного кордону України, для того щоб гарантувати безпеку кожного громадянина України, який мешкає на Донбасі, незалежно від того, які політичні симпатії він має", - підкреслив Президент.Порошенко запропонував проводити засідання тристоронньої контактної групи щодня, аби оцінити зроблене та координувати подальші дії для реалізації плану мирного врегулювання на сході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram