ГоловнаПолітика

У МВС повідомили про 16 убитих бойовиків під час бою з прикордонниками

Терористам не вдалося взяти штурмом прикордонний пункт "Маринівка"

У МВС повідомили про 16 убитих бойовиків під час бою з прикордонниками
Фото: dpsu.gov.ua

Радник голови МВС України Антон Геращенко заявив, що унаслідок відбиття нападу на пункт пропуску "Маринівка" на кордоні з Росією були вбиті 16 бойовиків.

Про це він сказав під час телепрограми "Шустер Live" увечері в четвер.

"Я буквально за 5 хвилин перед передачею говорив з начальником Донецького прикордонного загону... За інформацією з лікарні міста Сніжне, там знаходяться зараз 15 трупів бойовиків, один з трупів був ще перевезений, за інформацією прикордонників, в Росію", - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, 5 червня озброєні терористи напали на прикордонний пункт "Маринівка". Одна озброєна група напала з боку російського пункту пропуску "Куйбишеве", друга - з території України. Прикордонники прийняли бій. Через деякий час авіація сил антитерористичної операції завдала по терористах авіаударів.

Атака була відбита пізно ввечері, після того як на допомогу прикордонникам прибув зведений загін Держприкордонслужби та Збройних сил.

Під час бою 5 прикордонників отримали поранення. Під час відбиття атаки були знищені автомобіль "Урал", два автомобілі "КамАЗ" та БТР терористів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram