ГоловнаПолітика

У Немирові вбили голову виборчого штабу Порошенка

Чоловіка знайшли вдень у його власному автомобілі

У Немирові вбили голову виборчого штабу Порошенка

У Немирові Вінницької області 5 червня знайшли вбитим голову районного виборчого штабу Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"5 червня близько 12:30 тіло чоловіка з вогнепальним пораненням в голову знайшли в салоні його власного автомобіля на одній з вулиць Немирова", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в МВС, під час виборчої кампанії загиблий очолював виборчий штаб Порошенка в одному з районів області.

За цим фактом слідче управління УМВС у Вінницькій області відкрило кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зараз триває огляд місця події і проводять першочергові слідчі та розшукові дії, спрямовані на встановлення всіх обставин скоєння цього злочину.

Для надання практичної та методичної допомоги в розкритті вказаного злочину в УМВС України у Вінницькій області міністр внутрішніх справ направив слідчіих-криміналістів, оперативних співробітників центрального апарату МВС та експертів Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За інформацією місцевого видання "Винница.info", загиблий - керівник Немирівського районного виборчого штабу Порошенка Сергій Вакаров. У нього залишилося двоє дітей - 13-річна донька і старший син.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram