ГоловнаПолітика

Командир батальйону "Донбас" пообіцяв взяти кордон "на замок"

До кінця тижня батальйон буде сформовано

Командир батальйону "Донбас" пообіцяв взяти кордон "на замок"

Батальйон "Донбас" Національної гвардії України хоче взяти кордон "на замок", заявляє його командир Семен Семенченко.

"Батальйон Донбас продовжує посилену бойову підготовку. Зі штату 460 осіб сформовано вже 300. Добровольці проходять жорсткий відбір. До кінця тижня батальйон буде сформовано і почнеться набір патріотів для Луганської області", - пише Семенченко на своїй сторінці в Facebook.

"Пріоритетні завдання - кордон на замок, будь-які напади на прикордонні застави швидко припинятимуться. Прикордонникам наша допомога дуже потрібна, особливо на тлі подій останніх днів", - відзначає він.

Також Семенченко додає, що друге завдання батальйону - боротьба проти угруповань терористів, які вже знаходяться на території України.

"Гуляти як у себе вдома між містами вони не будуть. Це наша земля, а не Луганда або Донбабве. Добровольці, які залишилися в Донецькій області у взаємодії з прикордонниками і частинами АТО, забезпечують порядок в південних і західних регіонах", - повідомляє Семенченко.

Нагадаємо, 1 червня Семенченко на Майдані Незалежності в Києві зібрав 4 автобуси добровольців для вступу до лав батальйону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram