ГоловнаПолітика

Терористи відпустили головреда донецької газети та його заступника

Доля головреда "Вечірнього Донецька" поки не відома

Терористи відпустили головреда донецької газети та його заступника
Фото: LB.ua

У Донецьку бойовики відпустили редактора газети "Донбас" Олександра Брижа та його заступника Андрія Кривцуна.

Як передає УНИАН, за інформацією журналістів газети "Донбас", сьогодні до будівлі редакції під'їхали озброєні люди, частина з яких піднялася до редакції газети "Донбас", про щось переговорили з головним редактором газети Олександром Брижем, який також є головою обласної організації Спілки журналістів України, після чого його разом з одним із кореспондентів газети Андрієм Кривцуном, вивели з редакції.

За словами журналістів, частина озброєних представників самопроголошеної Донецької народної республіки залишилися чергувати на першому поверсі будівлі редакції і нікого не пропускали ні на вулицю, ні на поверхи будівлі.

За словами журналістів, кореспондент Кривцун, який супроводжував головного редактора, неодноразово брав інтерв'ю у представників ДНР.

Наразі Бриж та Кривцун повернулися до редакції. Журналістам поки невідомо про що велися переговори між ними та сепаратистами.

Раніше повідомлялося, що головних редакторів донецьких газет "Вечірній Донецьк" Леоніда Лапу та "Донбас" Олександра Брижа, а також одного із заступників вивезли з будівлі, де розташовані редакції, в невідомому напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram