ГоловнаПолітика

В одному з округів на виборах Київради зафіксували 60 порушень

Переможений кандидат не став судитися через ситуацію в країні

В одному з округів на виборах Київради зафіксували 60 порушень
Фото: EPA/UPG

Кандидат у народні депутати Київради по 31-му воборчому округу Києва Андрій Коломийченко, який посів друге місце, повідомив, що в цьому окрузі було зафіксовано 60 порушень.

Про це йдеться в його зверненні до виборців, повідомляє gazeta.ua.

"Ми всі бачили рівень організації виборів: об'єднання дільниць для створення штовханини, для того, щоб частина виборців просто не встигли проголосувати і їхні чисті бюлетені були використані в інтересах когось одного. Ми всі стояли в багатогодинних чергах. Кожен з нас був свідком цього виборчого хаосу. Ті, хто цією ситуацією скористався в своїх корисливих цілях, повинні понести покарання", - зазначив Коломийченко.

Він пообіцяв своїм виборцям оприлюднити всі факти порушень і фальсифікацій, виявлених як в процесі голосування, так і під час підрахунку голосів на виборах до Київради.

"Я приймаю результат цих виборів до Київради з однієї причини: під час війни у країни немає часу і ресурсів на тривалі тяжби, всі сили мають бути віддані на відновлення миру, на відновлення економіки України, проте винні у фальсифікації виборчого процесу повинні бути покарані. Закон - єдиний для всіх - це те, за що стояв Майдан, ми всі хочемо чесну, прозору державу" , - сказав Коломийченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram