ГоловнаПолітика

Нацгвардія заперечує загибель військовослужбовця в Луганську

Про смерть солдата повідомила прес-служба ГУ МВС у Луганській області

Нацгвардія заперечує загибель військовослужбовця в Луганську
Архив

Національна гвардія України спростовує інформацію про загибель військовослужбовця під час нападу терористів на конвойний батальйон Луганського полку.

Про це йдеться у повідомленні Нацгвардії.

"Один військовослужбовець за контрактом дійсно отримав складне поранення і зараз бореться за життя", - додали у прес-службі.

Водночас агентство Українські Новини з посиланням на прес-службу ГУ МВС у Луганській області повідомило про смерть у лікарні від поранень, отриманих під час захоплення бойовиками військової частини № 3035, сержанта строкової служби - командира 1-го відділення 1-ї стрілецької роти з конвоювання та екстрадиції підсудних 22-річного Дмитра Шелеміна (житель с. Калинське, Свердловськ, Луганська область).

Нагадаємо, згідно з офіційним повідомленням Нацгвардії, увечері 28 травня в Луганську терористи захопили будівлі конвойного батальйону Луганського полку Східного територіального об'єднання Нацгвардії України. При цьому кілька нападників під час штурму були знищені, з боку правоохоронців був важко поранений один боєць-контрактник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram