ГоловнаПолітика

Ультрас "Дніпра" спростували інформацію про намір блокувати офіси "Батьківщини"

Уболівальники заявляють, що вони поза політикою

Футбольні фанати спростовують інформацію, яка з'явилася в Інтернеті, про намір блокувати роботу офісів "Батьківщини" у всіх регіонах.

Про це розповів в інтерв'ю "Вечерке" представник дніпропетровських ультрас Сергій.

"На сайті "РБК-Україна" з'явилася інформація, що футбольні фанати блокуватимуть передвиборну кампанію Юлії Тимошенко. Від імені футбольних фанатів ФК "Дніпро" я заявляю, що футбольні вболівальники аполітичні і не підтримують жодну з політичних партій. Людям, які гучно робили такі заяви і підписували під них нас, можу сказати: Ми таких заяв не робили! Ми не збираємося блокувати роботу передвиборних штабів і партій. Ми за мир і спокій у нашому місті і у всій країні! Заяви з приводу того, що футбольні вболівальники "Дніпра" нібито блокуватимуть передвиборні штаби - маячня. Ми поза політикою!", - зазначив він.

Сергій зазначив також, що всі заяви і заклики дніпропетровських ультрас оприлюднені ВКонтакте в групі Рупор Північної Трибуни. Інші заклики від імені футбольних фанатів, що з'являються в Інтернеті не більше, ніж фальшивка.

На думку експертів, "качка", яка з'явилася у світовій мережі, найімовірніше, - справа рук проросійських провокаторів, які мають на меті зірвати в Україні президентські вибори і спровокувати провокації та заворушення в різних регіонах країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram