ГоловнаПолітика

Представники інтелігенції у відеозверненні підтримали Богомолець

На підтримку виступили Владислав Троїцький та Семен Глузман

Представники інтелігенції у відеозверненні підтримали Богомолець

Представники української інтелігенції записали відеозвернення, в яких підтримали Ольгу Богомолець.

Правозахисник і психолог Семен Глузман сказав: "Я втомився соромитися наших політиків. Безкультурних бовдурів, авантюристів і їм подібних. Тому я підтримую Ольгу Богомолець", повідомляє УНІАН.

Доктор Євген Комаровський підкреслив, що майбутній президент України повинен бути розумним, незаплямованим українською політикою і вміти відповісти на питання, що є "добре", а що є "погано". Такий кандидат, на думку відомого доктора, тільки один - і це його колега, Ольга Богомолець.

Автор безлічі бестселерів і засновник першої на пострадянському просторі школи бізнесу Володимир Тарасов сказав, що мудрість ради випливає з мудрості лідера. "Нам не потрібен диктатор. Нам потрібен президент, який вміє слухати, але робить власні висновки і не боїться брати на себе відповідальність. Ольга Богомолець - саме така людина", - підкреслив Тарасов.

"У Ольги Богомолець - масштабне мислення, і під час Майдану вона проявила себе справжньою героїнею", - висловив свою думку Владислав Троїцький, режисер і засновник Гоголь-фесту, і додав, що її похід у політику - надія для всієї країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram