ГоловнаПолітика

Тарута: третій круглий стіл нац'єдності пройде в середу в Донецьку

Захід пройде за консультативної підтримки ОБСЄ

Тарута: третій круглий стіл нац'єдності пройде в середу в Донецьку
Фото: lifedon.com.ua

Третій круглий стіл національної єдності пройде 21 травня в Донецьку, заявляє губернатор Донецької області Сергій Тарута.

"21 травня в Донецьку відбудеться круглий стіл національної єдності під патронатом екс-президентів України Леоніда Кравчука та Леоніда Кучми. Національний круглий стіл - це платформа для прямого діалогу уповноважених діячів міжнародної спільноти й української влади всіх рівнів із представниками організацій, залучених до конфлікту. Захід пройде за консультативної підтримки ОБСЄ", - заявив Тарута, повідомляє прес-служба ДонОДА.

Відтак він звернувся до всіх представників громадських і політичних організацій Сходу України, до представників влади, а також до учасників Женевського процесу з проханням узяти участь у круглому столі.

"Ваша участь стане важливим сигналом підтримки українського народу, який прагне якнайшвидшого розв'язання кризи і досягнення миру", - заявив Тарута.

Нагадаємо, перший круглий стіл національної єдності пройшов 14 травня в Києві, другий - 17 травня в Харкові. Як заявляв раніше модератор, екс-президент Леонід Кравчук, третій круглий стіл мав пройти 21 травня в Черкасах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram