ГоловнаПолітика

Тимошенко заявила про готовність провести дебати з Порошенком на будь-якому майданчику та на будь-яких умовах

Лідер "Батьківщини" сподівається, що Порошенко прийде на дебати

Тимошенко заявила про готовність провести дебати з Порошенком на будь-якому майданчику та на будь-яких умовах
Юлия Тимошенко
Фото: http://www.tymoshenko.ua/

Лідер партії "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила про готовність провести дебати з кандидатом у президенти Петром Порошенком на будь-якому майданчику і на будь-яких умовах. Участь у них - прояв зрілості політика, відмова - слабкість.

Про це йдеться у привітанні Тимошенко, розміщеному на сайті " Батьківщини".

Відповідаючи на питання про участь у дебатах, вона повідомила, що її та Петра Порошенка запросив на дебати ведучий Савік Шустер, оскільки вони потрапляють у другий тур виборів.

"Савік Шустер запросив нас удвох, оскільки ми лідери перегонів. Він запросив нас на вчора, а мій опонент не прийшов. Нас знову запросили на 23 травня - це остання п'ятниця перед виборами, і я дуже сподіваюся, що він все ж прийде", - зазначила Тимошенко.

За словами Юлії Тимошенко, їй є про що поговорити і про що запитати у свого конкурента.

"Нам є про що говорити... ми з ним пройшли досить великий відрізок часу в політиці. Я знаю, що він зробив, а він знає, що робила я. Я б хотіла у нього запитати, як він працював міністром економіки в уряді Януковича за кілька місяців до революції - мені цікаво. Я, в принципі, задавала йому це питання, він сказав, що пішов в уряд Януковича для того, щоб мене звільнити. Тоді за цією логікою Сергія Власенка - мого захисника - треба було прокурором призначати", - зазначила Тимошенко.

"Я на дебати з Петром Олексійовичем Порошенком готова піти на будь-який майданчик, в будь-якому форматі, з будь-якими учасниками - для мене це не має значення, тому що я не відчуваю ніякого страху від дебатів з Петром Олексійовичем. Я вважаю, що найкращий спосіб зрозуміти ким є політик, що він думає і що він планує - це виключно дебати ", - зазначила вона, додавши, що у більшості цивілізованих країн дебати є обов'язковими.

Тимошенко також нагадала, що на виборах 2010 року вона була змушена дебатувати з "порожнім стільцем", оскільки Янукович побоявся вийти з нею один на один.

За її словами , "дебати не підготуєш, на дебатах сидять два політики-опоненти і ставлять один одному жорсткі питання", і саме на дебатах можна побачити "реального політика".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram