ГоловнаПолітика

На Симоненка після теледебатів напали

За словами лідера КПУ, його блокували бойовики в масках і з битами

На Симоненка після теледебатів напали
Фото: Макс Левин

По закінченні теледебатів на "Першому національному телеканалі" біля будівлі телецентру було скоєно напад на лідера КПУ Петра Симоненко.

Про це повідомляє прес-служба КПУ.

"Ми не могли вийти з будівлі і були змушені йти там, де це було хоч якось можливо. Скрізь заблоковано все машинами, цими бойовиками в масках і з битами. І вони не давали можливості виїхати. Природно, звучали агресивні заклики до того, що зробити зі мною в цьому випадку... Нам удалося вирватися", - повідомив лідер КПУ, уточнивши, що змушений був покинути будівлю через інший вхід і сів у іншу машину.

Після цього, за словами Петра Симоненка, за його машиною почалася гонитва.

"Кілька машин постійно створювали аварійні ситуації для городян. Вони заблокували в одному місці, зупинили нас... Ми не могли вирватися. Почали битами розбивати машину і кидати пляшки із пальною сумішшю", - розповів лідер комуністів, уточнивши, що інцидент стався на вул. Мельникова.

"Я так і не зрозумів, яку вони мали мету. Але заклики звучали дуже і дуже недоброзичливі", - зазначив Петро Симоненко.

Петро Симоненко також повідомив, що сам особисто не постраждав. "Я сидів на задньому сидінні... Пляшка (із пальною сумішшю) не долетіла, відразу ж відскочила (від скла)", - додав він.

Раніше в п'ятницю під час теледебатів Симоненко заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента України. Водночас, згідно із законодавством, термін зняття кандидатів у президенти минув.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram