ГоловнаПолітика

Тимошенко задоволена процесом євроінтеграції України

На думку політика, крок за кроком країна стає частиною Об'єднаної Європи

Тимошенко задоволена процесом євроінтеграції України
Фото: Макс Левин

Кандидат у президенти України, лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що ухвалення Верховною Радою низки законів для лібералізації візового режиму між Україною та Європейським Союзом є черговим кроком, який наближає українців до європейської спільноти.

"Сьогодні всі ці закони, які забезпечують можливість переходу на безвізовий режим, стали реальністю. Це означає, що вся важка боротьба України, зокрема на всіх євромайданах, була немарною. Сьогодні ми починаємо крок за кроком ставати частиною Об'єднаної Європи", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час брифінгу в Харкові, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Лідер партії "Батьківщина" наголосила, що Україна крок за кроком рухається за "дорожньою картою", відповідно до угоди з ЄС про асоціацію та поглиблену зону вільної торгівлі.

"Україна змінюється в демократичному напрямку. Україна починає крок за кроком втілювати всі позиції угоди про асоціацію", - зазначила Юлія Тимошенко.

За її словами, дуже важливим і позитивним для економіки України є ініціатива Євросоюзу з надання фінансової допомоги в розмірі одного мільярда євро.

"Ця допомога Євросоюзу свідчить про те, що Україна має підтримку, що Україна не самотня в усіх проблемах, які зараз переживає. Демократичний світ, і передусім Європейський Союз, поруч із нами", - наголосила вона.

Нагадаємо, Верховна Рада у вівторок ухвалила пакет законів, які необхідні для лібералізації візового режиму України з державами Євросоюзу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram