ГоловнаПолітика

Фірташ: "За мою справу хтось заплатить, я цього так не залишу"

Відпущений під заставу Фірташ приїхав в Україну

Фірташ: "За мою справу хтось заплатить, я цього так не залишу"
Фото: Макс Левин

Дмитро Фірташ назвав кримінальну справу проти нього повністю сфабрикованою. Про це він заявив сьогодні в ефірі телеканалу "Інтер".

"Це повністю фабрикація кримінальної справи, і вона повністю політична. Я точно знаю, що я виграю цю справу, навіть сумнівів немає. І хтось за це заплатить, хтось розрахується. Це не буде просто так", - сказав Фірташ, очевидно, маючи на увазі, що відплатить тому, кого вважає відповідальним за фабрикацію справи.

Він також прокоментував ситуацію на Сході країни: "Федералізація - гарне слово. Треба дати більше повноважень областям - економічних повноважень. Але я коли говорю про федералізацію, не маю на увазі, що я проти цілісності країни". Фірташ наголосив, що, на його думку, Україна повинна залишитися унітарною державою.

Нагадаємо, Фірташа затримали 12 березня в Австрії за запитом Федерального бюро розслідувань США, яке підозрює його в хабарництві і злочинній змові. Слідство у його справі триває з 2006 р. Його відпустили під заставу у 125 млн євро. Фірташа очікує екстрадиція у США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram