ГоловнаПолітика

Силовики знищили всі блокпости терористів біля Красного Лиману: втрат серед військових немає

У МВС відзвітували про сьогоднішнє проведення АТО на Донбасі

Сьогоднішні активні дії сил антитерористичної операції у районі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману Донецької області були плановими.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС України.

"Знищені всі блокпости терористів на підступах до Червоного Лиману, блокпост безпосередньо в межах міста Слов'янська - в районі комбікормового заводу, де проходив сьогодні нетривалий бій. Також знищений блокпост терористів у районі Андріївки у Краматорську. Втрат з нашого боку немає. Втрат серед мирного населення немає . Втрати серед терористів встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Розповіли у МВС про обстріли телевежі в Слов'янську..

"Окремо варто відзначити нічний обстріл позицій українських силовиків у районі телевежі. Обстріл проводили бойовики, застосовуючи міномет. Було зроблено вісім пострілів з міномета, під прикриттям житлових будинків. Внаслідок стрілянини атака на телевежу не вдалася. Двоє бійців з нашого боку легко поранені (контузія та легкі осколкові поранення)", - зазначають у МВС України.

Нагадаємо, в.о. голови адміністрації президента Сергій Пашинський заявив, що антитерористична операція біля міст Слов'янськ, Краматорськ та Красний Лиман Донецької області, яку проводять українські силовики, знаходиться на фінальній стадії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram