ГоловнаПолітика

"Референдум" проходить не на всій території Луганської області, - в.о. голови ОДА

У деяких містах голосування організували "під дулом автомата"

"Референдум" проходить не на всій території Луганської області, - в.о. голови ОДА
Урны для голосования в Донецке
Фото: ‏@euromaidan

"Референдум" про незалежність "Луганської народної республіки" відбувається не на всій території Луганської області, повідомила в. о. голови Луганської облдержадміністрації Ірина Верігіна.

За її словами, сьогодні вона об'їжджає північні райони області. "Якщо взяти Сватове, Марківку, Білокуракине, Новопсков, тут "референдум" не відбувається. Так, протягом тижня сюди приїжджали озброєні люди, намагалися залякати місцеве населення, але сьогодні тут "референдум" не проводиться", - розповіла Верігіна, передає

Радіо "Свобода".

Вона також спростувала інформацію стосовно масової явки людей на дільниці у Луганській області, посилаючись на дані від правоохоронців та представників органів місцевого самоврядування.

Верігіна додала, що в деяких містах Луганщини "референдум" організовувався "під дулами автоматів". "Про яке волевиявлення ми можемо говорити в таких умовах?" - Сказала керівник ОДА, зазначивши що "референдум" у Луганській області є незаконним.

Нагадаємо, представник "Об'єднаної армії Південного Сходу" заявив з посиланням на дані, озвучені головою Центрвиборчкому Луганської області Олександром Малихіним на прес-конференції, що

явка на референдум у Луганській області станом на 12:00 склала 65%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram