ГоловнаПолітика

Тимошенко: "референдум" на Донбасі - це шахрайство Кремля, спрямоване на зрив виборів

Екс-прем'єр впевнена, що голосування 25 травня пройде за будь-яких умов

Тимошенко: "референдум" на Донбасі - це шахрайство Кремля, спрямоване на зрив виборів
Фото: http://www.tymoshenko.ua/

Так званий "референдум", який проводять на Донбасі - це шахрайство Кремля та терористів, які підтримують спецоперації Кремля на території України, щоб зірвати вибори президента.

Про це кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила на нараді з керівниками обласних організацій партії "Батьківщина", повідомляє прес-служба партії.

"Мета цього референдуму очевидна: розірвати нашу країну на шматки та роз'єднати нас, дестабілізувати ситуацію в Україні. У той час, коли нам потрібні мир, єдність, спокій, час для того, щоб вийти з фінансово-економічної кризи, яку нам залишила попередня влада, у нас сіють хаос, сіють агресію, сіють розбрат. Ми проти всього цього повинні повстати просто категорично", - зазначила Тимошенко.

Окрім того, на думку лідера партії "Батьківщина", цим референдумом Росія хоче зірвати президентські вибори.

"Цього у жодному разі не можна допустити. Я хочу твердо сказати, що президентські вибори відбудуться 25 травня за будь-яких обставин. Я хочу також закликати всіх українців, щоб ми в цей час були єдині, щоб ми боролися за мир, і ми обов'язково отримаємо і мир, і стабільність, і справжні перетворення в нашій країні", - переконана Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні у Донецькій та Луганській областях сепаратисти проводять референдуми щодо статусу регіонів. На багатьох дільницях немає кабінок для голосування, можна голосувати за кількох людей.

У Маріуполі та Луганську біля дільниць утворилися черги. Варто зазначити, що ажіотаж є лише на тих дільницях, які укрупнили. Разом з тим, в Артемівську мер відмовився надати школи для виборчих дільниць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram