ГоловнаПолітика

Одеського політика Гончаренка звинуватили в організації заворушень 2 травня

Депутат також сумнівається в об'єктивності розслідування подій

Одеського політика Гончаренка звинуватили в організації заворушень 2 травня

Депутат Одеської міської ради Олександр Казарновський вважає, що одеський політик Олексій Гончаренко не має права бути депутатом Одеської обласної ради, тому що він причетний до організації масового вбивства 2 травня.

Про це він заявив під час спілкування з журналістами.

"У прямому ефірі телеканалу "Україна" Олексій Гончаренко заявив: "Ми очистили Куликове поле від сепаратистів". Далі він розповідає про те, що трапилося, і про себе, як про безпосереднього учасника тих страшних подій і вбивств", - розповів Казарновський, повідомляє РБК-Україна.

"Пізніше, вже 3 травня Гончаренко одумався і видалив із соціальних мереж свої фото та коментарі щодо події, але в кеші Google всі бажаючі зможуть знайти чимало цікавих моментів і доказів причетності Гончаренка до події", - зазначив він.

"Докази є, я сподіваюся, правоохоронні органи звернуть на них увагу", - підкреслив депутат міськради.

Казарновський також зазначив, що він сумнівається в об'єктивності розслідування подій 2 травня: "На цей момент - єдина версія міліції: напад проросійських активістів на мирну ходу".

Також Казарновський додав, що Гончаренко не єдиний, хто має відношення до організації масових сутичок у місті. "Тут замішана ще низка людей, які зараховують себе до політиків. Їх імена я назву пізніше".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що правоохоронці затримали головних фігурантів екстремістських організацій, які підозрюються у протизаконних діях 2 травня в Одесі, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар.

Внаслідок сутичок і пожежі в Будинку профспілок в Одесі 2 травня загинули 46 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram