ГоловнаПолітика

У Луганській області невідомі викрали депутата

Харчука заштовхали в машину і відвезли в невідомому напрямку

Невідомі викрали депутата міськради Валерія Харчука в Рубіжному (Луганська область).

Про це повідомляє прес-служба управління МВС в Луганській області.

Інцидент стався 7 травня близько 15.00 біля озера Молодіжне.

"7 травня до Рубіжанського міськвідділення міліції звернулася 30-річна місцева мешканка і розповіла про те, що о 18:45 біля АЗС по вулиці Визволителів невідомі особи, які їхали на автомобілях "Опель Вектра"та "Опель Віваро", примусово зупинили автомобіль "Форд Екскурсіон" під керуванням її чоловіка 1978 року народження, депутата Рубіжанської міськради (Валерія Харчука)", - йдеться в повідомленні.

За словами дружини депутата, після цього з автомобіля "Опель Віваро" вийшли четверо озброєних осіб в масках, насильно посадили в свій автомобіль її чоловіка та зникли в невідомому напрямку, викравши при цьому його автомобіль.

У той же час в Луганському обласному відділенні Комітету виборців України повідомляють, що Валерій Харчук за власним бажанням погодився на зустріч з якимись посадовими особами міста в неофіційній обстановці.

"Після цієї зустрічі Валерій Харчук заїхав на своїй машині на заправку, де камери відеоспостереження зафіксували, що до його машини під'їхав білий Опель, з якого вискочили люди в масках і заштовхали його в свою машину. Один з викрадачів сів за кермо машини Харчука і обидва автомобілі поїхали", - йдеться в повідомленні.

Близько 22 години Валерій зателефонував дружині і сказав, що не знає, де він, але поки він в порядку. Більше на зв'язок не виходив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні у Макіївці викрали Олексія Демка, довірену особу на виборах кандидата в президенти від ВО "Свобода" Олега Тягнибока.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram