ГоловнаПолітика

У Чечетова немає інформації, що Царьов - сепаратист

За словами депутата, ЗМІ "все перекручують"

У Чечетова немає інформації, що Царьов - сепаратист
Фото: http://ukrday.com.ua

Депутат фракції Партії регионів Михайло Чечетов вважає, що ініціатива про позбавлення депутатської недоторканності його однопартійця Олега Царьова – спосіб політичної розправи.

Про це він заявив у коментарі кореспонденту Lb.ua.

"Ми не прихильники того, щоб використовували зняття недоторканності як політичну розправу за інакомислення. Тому якщо хтось намагатиметься використовувати це як спосіб політичної розправи, незважаючи на те, проти кого це буде, ми категорично проти. Парламент - майданчик для дискусій. ми не в Радянському Союзі живемо, тому ми такі ініціативи не підтримуємо", - заявив він, відповідаючи на питання, як ставиться до можливого позбавлення депутатської недоторканності Царьова.

Разом з тим, те, що Царьов підтримує сепаратистів, Чечетов прокоментував таким чином: "У нас достовірної інформації немає. ЗМІ, інтернет все перекручують".

Віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський заявив, що Рада розгляне питання про позбавлення депутатської недоторканності депутата від Партії регіонів Олега Царьова, швидше за все, на засіданні парламенту 13 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram