ГоловнаПолітика

Тимошенко прогнозує політичну смерть Путіна

Українці змінюють Росію, вважає політик

Тимошенко прогнозує політичну смерть Путіна
Фото: Макс Левин

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко переконана, що президент Росії Володимир Путін після анексії Криму сам себе загнав у пастку.

Про це вона сказала на з'їзді сільських, селищних і міських голів та депутатів місцевих рад від "Батьківщини", повідомляє прес-служба партії.

"З тієї хвилини, коли Путін поставив свій чобіт на територію Криму, він потрапив у пастку, з якої у нього вже виходу не існує. І ми - українці, живим, політично живим, від нас його не випустимо", - сказала Тимошенко.

"Я вірю в те, що після цих президентських виборів у нас дійсно по-справжньому зміниться країна, я вірю в те, що ми з вами зможемо припинити не оголошену нам війну; я вірю в те, що ми з вами навіть голими руками, але повернемо Крим Україні", - додала вона.

Тимошенко відзначила мітинги проти Путіна в самій Росії.

"На їх центральній площі, по їхніх центральних проспектах, йде марш миру на підтримку українців, йде марш миру проти Путіна і проти війни в Україні. І коли ці колони росіян йдуть і несуть прапори за Україну, коли на чолі цієї колони йдуть найвідоміші люди Росії і несуть на плечах жовто-блакитні прапори, то знайте - ми, не виходячи за межі наших кордонів, змінюємо Росію, ми здійснюємо сьогодні важливі речі з ліквідації авторитарного режиму в Росії, і цей процес вже почався", - сказала вона.

Кандидат у президенти впевнена, що щодня світ підніматиме рівень санкцій проти РФ до тієї межі, коли кожна тонна нафти і кожен куб газу, який продаватиметься режимом Росії, буде приносити їм не прибутки, а збитки.

Тимошенко додала, що сьогодні світ заради України "відкрив стратегічні запаси нафти і скрапленого газу", щоб наповнити ринок і закрити ринки збуту для Росії.

Нагадаємо, раніше Тимошенко назвала Путіна відповідальним за вбивство депутата Горлівської міськради від "Батьківщини" Володимира Рибака.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram