ГоловнаПолітика

Турчинов наказав забезпечити кандидатам безпеку під час агітації

Напередодні Михайло Добкін допустив можливість відмови від балотування

Турчинов наказав забезпечити кандидатам безпеку під час агітації
Фото: http://iportal.rada.gov.ua/

В.о. президента України Олександр Турчинов закликає губернаторів забезпечити у своїх регіонах безпечну передвиборну кампанію для всіх кандидатів.

"Я звертаюся до глав адміністрацій, ми хочемо, щоб ці вибори пройшли чесно, прозоро, демократично. У цих виборах повинні брати участь всі, навіть політичні опоненти... я звертаюся до вас з вимогою забезпечити можливість і тим політикам, яких навіть не сприймають в регіонах, вести політичну агітацію", - сказав він на нараді з головами обладміністрацій у Києві в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Наше завдання - дати можливість кандидатам вести передвиборну агітацію", - додав він.

Він також підкреслив, що силові структури повинні забезпечити безпеку проведення виборів, не допустити їх зриву. "Силові структури, керівники, які тут присутні, повинні забезпечити безпеку проведення виборів, зірвати плани зі зриву виборчого процесу, захистити право наших громадян на вибір", - підкреслив Турчинов.

Нагадаємо, у вівторок кандидат у президенти Олег Царьов заявив про зняття з виборів, посилаючись на неможливість влади забезпечити його безпеку. Про можливість знятися з виборів заявив також кандидат від Партії регіонів Михайло Добкін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram