ГоловнаПолітика

Рінат Ахметов: "Я не продаю бізнес"

Бізнесмен не збирається продавати бізнес та їхати з Донбасу

Рінат Ахметов: "Я не продаю бізнес"
Фото: news2000.com.ua

Один зі сценаріїв дестабілізації російськими агресорами президентських виборів в Україні - зрив кампанії, за допомогою тиску на верховних представників бізнес-еліт.

Про це шеф-редактор Lb.ua Соня Кошкіна пише в тексті "Постріл на ураження".

"Для РФ завдання - перегони, за всяку ціну, зірвати. Ще краще - домогтися саботажу виборів (які закріплюють легітимність нової української влади, - С.К.), з боку олігархів. Як домогтися? Вельми просто. Зробивши пропозиції, від яких їм складно буде відмовитися", - пише шеф-редактор LB.ua в тексті "Постріл на ураження". Ці пропозиції, за інформацією LB.ua, вже надійшли, зокрема, Рінату Ахметову та Ігорю Коломойському.

"Першому надходити вони почали - ніби то від російської сторони - ще в минулому році", - твердять джерела", - наголошується в тексті.

"Запропонували щедро: погасити близько семи ярдів кредитів (інформація неофіційна, - С.К.), які нібито "висять" на "СКМ", плюс - 10-15 ярдів кешу "зверху".

Одне "але", визначитися потрібно швидко - до 25-го травня", - пише Кошкіна.

Водночас, коментуючи цю проблематику для LB.ua, Рінат Ахметов акцентував: "Я не продаю бізнес".

"Не продаю бізнес і не збираюся залишати країну. Сьогодні я перебуваю на Донбасі", - підкреслив він.

"Моя позиція незмінна: наша країна повинна бути єдина. І я буду робити все, що у моїх силах, щоб Донбас та Україна були разом. Вірячи в Донбас, вірячи в Україну, я зараз інвестую і буду продовжувати інвестувати в свою країну", - підкреслив Ахметов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram