ГоловнаПолітика

На Донбасі триває антитерористична операція

За словами Авакова, жодні цивільні угруповання не допущені до проведення АТО спільно з МВС, СБУ та військовими

На Донбасі триває антитерористична операція
Фото: Макс Левин

На південному сході країни триває антитерористична операція.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Жодного призупинення АТО у зв'язку із загрозою вторгнення Збройних військ Росії, як поспішили заявити деякі ЗМІ, немає. Ця інформація не відповідає дійсності. АТО триває. Терористам варто остерігатися цілодобово. Мирним жителям боятися нічого", - повідомив міністр.

За словами Авакова, жодні політичні партії, об'єднання, цивільні угруповання не допущені до проведення АТО спільно з МВС, СБУ та військовими. "Будь-які повідомлення на цей рахунок не відповідають дійсності", - підкреслив він, натякаючи на повідомлення про нібито участь Правого сектору в операції боротьби з радикалами.

"У процесі сьогоднішніх дій, всупереч чуткам, були задіяні незначні сили Антитерористичного центру, без залучення танків та іншої важкої техніки. АТЦ має у розпорядженні достатньо сил для ротації та можливості цілодобових дій, у разі необхідності", - додав він.

Нагадаємо, вчора в.о. президента Олександр Турчинов у зверненні до українців заявив, що Україна не припинить боротьбу з озброєними терористами на сході держави та закликав Росію відвести свої війська від кордонів країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram