ГоловнаПолітика

Ярош переїхав до Дніпропетровська

Лідер ПС фактично відмовився від ведення передвиборчої кампанії через події на Сході країни

Ярош переїхав до Дніпропетровська
Фото: Макс Левин

Лідер "Правого сектору", кандидат в президенти України Дмитро Ярош переводить свою "ставку" до Дніпропетровська, щоб "посилити цей форпост української державності".

Про це 23 квітня, на прес-конференції заявив сам лідер "Правого сектору", повідомляє Hubs.

Ярош заявив, що фактично відмовився від ведення передвиборчої кампанії через події на Сході країни. Вся агітація обмежиться роздачею візитних карток, які отримали широку популярність завдяки російським медіа та соцмережам.

Водночас, у київському офісі партії уточнили, що про перенесення головного штабу мова не йде. У Дніпропетровську буде знаходиться сам Дмитро Ярош.

Сам лідер ПС зазначив кілька причин, за якими він вибрав саме Дніпропетровськ.

"По-перше, область знаходиться поруч з вогнищем сепаратизму - Донбасом, по-друге, лідер "Правого сектору" родом з цих місць -. Ярош народився і довгий час жив у Дніпродзержинську, по-третє, "Правий сектор" підтримує губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський.

"Я вдячний йому за підтримку наших підрозділів, - сказав лідер "Правого сектору". - У політиці ми не задіюємо гроші олігархів, але коли йде війна, ми розуміємо, що на цій війні необхідно ресурсне забезпечення, щоб наші хлопці не лили марно кров".

Варто зазначити, що керівництво Дніпропетровської області не перший день знайоме з лідерами "Правого сектору". 4 березня Ігор Коломойський вже в ранзі губернатора провів спільну прес-конференцію з головою місцевого відділення "Правого сектору" Андрієм Денисенком. Також у прес-конференції брав участь один з найближчих соратників Коломойського - нинішній заступник губернатора Борис Філатов.

У Дніпропетровську Ярош знаходиться вже тиждень. Ярош стверджує, що за тиждень свого перебування у Дніпропетровську він вже двічі зустрічався з Ігорем Коломойським. Заступник губернатора Дніпропетровської області Філатов в телефонній розмові з кореспондентом спростував інформацію стосовно зустрічі.

Нагадаємо, раніше МВС створило нормативну базу для формування частин самооборони жителів східних і південних областей України для протидії диверсійним атакам і нападам озброєних угруповань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram