ГоловнаПолітика

Рада Криму доповнила "чорний список" нев'їзних депутатів

Серед них і дружина Юрія Луценка

Рада Криму доповнила "чорний список" нев'їзних депутатів
Фото: Алёна Василевская

Державна рада не визнаної Україною Республіки Крим доповнила список осіб, перебування яких небажане на півострові, додавши в нього 12 депутатів Верховної Ради, зокрема дружину політика Юрія Луценка Ірину (фракція "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина").

Про це йдеться в повідомленні прес-служби парламенту республіки.

За даними прес-служби, 12 депутатів Ради потрапили до "чорного списку", оскільки голосували у другому читанні і в цілому за ухвалення проекту закону "Про забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території України", що оголошує Крим окупованим.

Зокрема, в'їзд до Криму заборонили депутатам із фракції "Батьківщина" Ірині Луценко, Ігореві Гриніву, Олені Колгановій, Олені Ледовських, Леоніду Макулі, із фракції "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" - Маркіянові Лопачаку, Тарасові Осауленку та Галині Чорній, із Партії регіонів - Юхимові Звягільському і Ларисі Мельничук, "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" - Віталію Крутію й Анатолію Ревенку.

Нагадаємо, Рада Криму 27 березня оголосила персонами нон-грата в регіоні 320 політиків і чиновників, а 1 квітня доповнила список ще 10 людьми.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram