ГоловнаПолітика

Лавров заговорив про бажання розпалити в Україні громадянську війну

Голова МЗС РФ пообіцяв "зупиняти злочинну політику"

Лавров заговорив про бажання розпалити в Україні громадянську війну
Фото: EPA/UPG

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявил, що озброєні бойовики на південному Сході України хочуть розпалити громадянську війну.

"У нападах озброєних бойовиків у населених пунктах Південного Сходу України прозирає бажання спровокувати громадянську війну. Усе більше і більше звучить закликів до Росії врятувати їх від цього свавілля. Нас ставлять у дуже складне становище", - написав він на своїй сторінці у

"Твіттер".

"Той, хто свідомо веде лінію на розв'язання громадянської війни, займається злочинною політикою. Будемо її зупиняти", - додав Лавтров.

Нагадаємо, в ніч на 20 квітня 

на блокпосту села Билбасівка, на в'їзді у Слов'янськ, під час перестрілки загинули троє людей. Російські ЗМІ пишуть, що на блокпост напав "Правий сектор", МЗС РФ поспішило взяти на озброєння цю версію. На доказ наводять те, що нібито в машинах нападників виявили зброю, карти аерофотозйомки, символіку "Правого сектору", візитки лідера ПС Дмитра Яроша. При цьому на фото та відео з місця подій видно, що машини повністю згоріли, і залишається не зрозуміло, як уціліли карти і символіка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram