>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Аксьонов: шукаємо спонсора для "Таврії" в Росії

Клуб буде збережено

Аксьонов: шукаємо спонсора для "Таврії" в Росії
Фото: www.sctavriya.com

Псевдопрем'єр Криму Сергій Аксьонов заявив, що "Таврією" займеться російська компанія, так як у Криму бажаючих, спонсорувати футбольний клуб, немає.

"Загалом, звичайно, клуб потрібен. І ми сьогодні шукаємо спонсора, інвестора, який готовий буде вкласти гроші в клуб. Хочемо, звичайно, щоб клуб був, був сімферопольський та брав участь в усіх російських іграх.

Але не можу поки сказати, яка буде доля з точки зору інвестування. Ми в принципі знаємо, яка була обстановка в тому числі і з виплатами зарплат у клубі, хто, як фінансував, хто зарплати пиляв, хто футболістів змушував гроші здавати. Маса була шахрайських схем.

У нас в Криму поки немає таких інвесторів кримських, які взяли б на утримання клуб. Ведемо переговори з російськими великими компаніями, які підтримали б клуб у важку хвилину. Я гадаю, що ми знайдемо спонсора, який готовий узяти безпосередню участь у житті клубу. Я, принаймні, всі зусилля докладаю, щоб клуб зберегти", - цитує Аксьонова "Центр журналістських розслідувань".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дмитро Фірташ (головний спонсор клубу) нібито відмовився від фінансування "Таврії" - футболісти вже кілька місяців не отримують зарплату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram