>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Уряд проаналізує підготовку до Євробаскету-2015

Ще одна нарада на найвищому рівні пройде наступного тижня

Уряд проаналізує підготовку до Євробаскету-2015
Фото: bprice.ua

У четвер відбулася нарада з питань підготовки до Євробаскету-2015 під головуванням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, за участю міністра молоді та спорту Дмитра Булатова, інвесторів будівництва арен і представників банківського сектору, повідомляє офіційний сайт Суперліги.

Подробиць наради не розголошують. Однак відомо, що днями ситуацію проаналізують. Наступна зустріч відбудеться 22 квітня.

Нагадаємо, голова оргкомітету Євробаскету-2015 Маркіян Лубківський доволі несподівано висловився за відмову від чемпіонату Європи. Раніше Лубківський заявив, що Україна не відмовиться від турніру, але бюджет доведеться сильно скоротити. Зокрема йшлося про скорочення витрат до 1,1 мрлд гривень. Хоча спочатку Україна планував витратити близько 8 млрд. Згодом слова Лубківського спростував не тільки Волков, а й міністр спорту Булатов.

Під Євробаскет-2015 в Україні планували звести багатофункціональні арени. Ігор Коломойський збирався будувати комплекси в Києві, Львові та Дніпропетровську. У Донецьку Борис Колесніков уже почав будувати "Кальміус Арену", у Харкові також почалися роботи зі зведення арени. Однак зараз будівництво в Харкові та Донецьку призупинено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram