ГоловнаПолітика
Спецтема
Россия

Жириновський наказав соратникам зґвалтувати журналістку

При цьому лідер ЛДПР кричав "Христос воскрес!"

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський улаштував скандал у п'ятницю вранці, перед початком пленарного засідання Держдуми, образивши вагітну журналістку.

Як повідомляє "РИА Новости", кореспондентка МІА "Россия сегодня" під час підходу до преси Жириновського запитала, чи варто Росії вводити санкції у відповідь на заборону України в'їжджати росіянам. Жириновський почав викрикувати образи на адресу журналістки, а потім узявся ображати і колег, які заступилися за неї. Мабуть, він сприйняв її за українську журналістку, оскільки кричав при цьому про Майдан.

"Які санкції? Так, по-доброму треба, ласкою треба! Де там ці придурки, сюди йди!" - сказав він, звертаючись до однопартійців, які супроводжували його.

"Сюди йди теж, журналістка! Давай, я скажу, а ти підбігав і починаєш її жорстко ґвалтувати... Христос воскрес! Воістину воскрес! Христос воскрес! Воістину воскрес!" - кричав Жириновський.

Колеги журналістки з парламентського пулу оточили дівчину, не даючи підійти до неї. Кореспондентка "Интерфакса" спробувала урезонити депутата, звернувши його увагу, що він, крім іншого, ображає вагітну. Однак це не зупинило Жириновського, і він перемкнувся на неї: "Ви будете позбавлені роботи в "Интерфаксе", все! Є ще питання?"

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram