>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: пропозиція Суркіса? Це стало приємною несподіванкою

Головне завдання нового тренера - розкріпачити гравців

Ребров: пропозиція Суркіса? Це стало приємною несподіванкою
Фото: fcdynamo.kiev.uа

До кінця сезону київським "Динамо" керуватиме Сергій Ребров. Таке рішення прийняв Ігор Суркіс. Ребров зізнався, що ця пропозиція стала приємною несподіванкою:

"Звісно, дзвінок Ігоря Михайловича Суркіса з пропозицією стати головним тренером виявилася приємною несподіванкою. Навіть, незважаючи на те, що я давно працюю у тренерському штабі і добре знаю команду. Вагався я? Ні, було ж зрозуміло, що за п'ять турів до закінчення чемпіонату досвідченого тренера не знайти. Ігор Михайлович відразу сказав, що бачить наразі мене головним тренером саме на цей термін, а вже потім буде приймати рішення. Я погодився майже без роздумів.

Я хоч і був помічником, все-таки якусь частину роботи виконував самостійно - бачив і відчував, наскільки високий ступінь відповідальності за результат. Неприємно, коли трапляються невдачі і звільняють людей, з якими довго сидів на одній лавці. Але тепер відповідати за все доведеться вже мені, тому при всьому отриманому досвіді допускаю, що нова роль познайомить з новими емоціями, я глибше відчую, що значить очолювати київське "Динамо".

Головне завдання? Допомогти гравцям розкріпачитися і повернути впевненість, що команда здатна займати вищі місця за ниніші. І, звичайно, поборотися за Кубок України".

Нагадаємо, 39-річний Ребров працює в "Динамо" з 2009 року. Спершу уродженець Горлівки входив в тренерський штаб молодіжної команди. Пізніше Ребров входив до тренерського штабу Юрія Сьоміна та Олега Блохіна.

Зазначимо, що більшу частину своєї ігрової кар'єри Ребров провів у "Динамо". За киян нападник виступав з 1992 по 2000 роки, а також з 2005 по 2008-й р. Всього нападник забив 113 голів у 242 матчах за "Динамо". Окрім киян Ребров виступав за донецький "Шахтар" (вихованець донецького клубу!), "Тоттенхем", "Фенербахче" і "Рубін".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram