ГоловнаПолітика

"Регіонал" Левченко: вимагати відокремлення Донбасу - те саме, що стрибати з 10 поверху, якщо не подобаються послуги ЖЕКу

У ПР кажуть, що не встигли допомогти Донбасу, бо були в політичному нокауті

Вимагати відокремлення Донбасу від України - "те саме, що вистрибнути з вікна десятого поверху, якщо вас не влаштовують послуги ЖЕКу".

Фото: www.ostro.org

Про це, відкриваючи надзвичайний з'їзд депутатів Партії регіонів усіх рівнів Донецької області, заявив голова Донецького обласного осередку ПР, нардеп Микола Левченко.

"Але запитаймо в себе, чи постелив нам хтось соломки внизу, чи ж ми з усієї сили шмякнемося об асфальт? Ні, якщо нас щось не влаштовує, ми повинні залишитися в цьому будинку під назвою "Україна" і змусити навести там лад", - заявив "регіонал". "А ось який це має бути лад, ми й зібралися тут, щоб це обговорити", - уточнив він.

Фото: LB.ua

При цьому, за словами Левченка, "з 1991 року наша країна не переживала складніших часів".

"У грудні націонал-радикальні угруповання за допомогою зброї привели до влади в Києві радикалів, учорашню опозицію. Вони з легкістю пройшли центр і захід країни, але подавилися південним сходом. Наші земляки не дочекавшись від нас, ПР, рішучих дій, самі дали відсіч націонал-радикалам. Чи винуваті ми в цьому? Так, але ми самі тоді були в глибокому політичному нокауті. Сьогодні ми повинні захистити інтереси жителів Донбасу. Це означає змусити Київ почути голос Донбасу. І по-друге, захистити меншість наших земляків, хто налаштований радикально. Уберегти їхні гарячі голови від лиха", - заявив керівник донецького осередку ПР.

Як повідомляв раніше сайт Донецької облорганізації ПР, "з'їзд має об'єднати основні вимоги жителів регіону і висунути їх центральним органам влади".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram