ГоловнаПолітика

Ярема підтвердив, що частина міліціонерів у Донецькій області перейшла на сторону озброєних бойовиків

Ситуація у регіоні дуже складна

Ярема підтвердив, що частина міліціонерів у Донецькій області перейшла на сторону озброєних бойовиків
Фото: Страница Виталия Яремы на www.facebook.com

Ситуація у Донецькій області дуже складна - частина співробітників міліції перейшла на сторону сепаратистів.

Про це після засідання Кабміну повідомив перший віце-прем'єр Віталій Ярема.

"Там ситуація дуже складна. Ми постійно на зв'язку... Є співробітники міліції, які відстоюють позицію української незалежності і жодним чином не співпрацюють з сепаратистами, а є співробітники міліції, які наділи георгіївські стрічки та знаходяться в підпорядкуванні сепаратистів", - повідомляє Ярема.

За його словами, керівник обласного управління міліції виконує свої обов'язки згідно з присягою, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Також Ярема зазначив, що є захоплені приміщення органів внутрішніх справ, як, наприклад, у Горлівці, Краматорську, Слов'янську.

"У Маріуполі захоплена державна адміністрація, а міліція не захоплена", - сказав віце-прем'єр.

"Що стосується самого Донецька, то управління МВС перебуває під контролем міліції, але начальник МВС насилу може потрапити на робоче місце, оскільки воно охороняється колишніми співробітниками" Беркута", які брали участь у розстрілі Майдану, але міліція працює", - підсумував він.

Раніше Ярема заявляв, що адмінбудівлі на Донеччині захоплюють російські військові. За його словами, російських військових з автоматами вдалося ідентифікувати, зокрема, у Слов'янську та Краматорську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram