ГоловнаПолітика

Група народних депутатів вимагає звільнити Семерака

Проект постанови зареєстровано у Верховній Раді

Група народних депутатів вимагає звільнити Семерака
Остап Семерак(справа) и Олег Мусий
Фото: Макс Левин

Група народних депутатів України Костянтин Бондарєв, Володимир Полочанінов, Геннадій Зубко, Леонід Даценко зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про звільнення Остапа Семерака з посади міністра Кабінету Міністрів України.

Про це повідомляє РБК-Україна.

У пояснювальній записці до проекту постанови автори вказують на непрофесіоналізм Остапа Семерака, "що стало наслідком втрати довіри до нього з боку народних депутатів України, членів Кабінету Міністрів України і громадськості".

"Семерак О.М. проводить слабку і неефективну кадрову політику, яка, зокрема, проявляється в лобіюванні кадрових призначень осіб, які були пов'язані своєю діяльністю з минулою владою. Яскравим прикладом є підтримка призначення заступником голови Київської обласної державної адміністрації пана Олега Корбана, який має відношення до Губського Б.В., який у свою чергу міг брати участь у фальсифікації виборів 2012 року, організації незаконних схем привласнення земельних ділянок у Київській області, і який, між іншим, входить до переліку осіб, щодо яких необхідно проводити люстраційні дії", - йдеться в документі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram