ГоловнаПолітика

Тимошенко презентувала "рух опору"

Офіси "Батьківщини" зроблять штабами набору добровольців

Тимошенко презентувала "рух опору"
Фото: http://uainfo.org/

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко презентувала загальнонаціональний "Рух опору російській агресії".

Про це повідомляє сайт Тимошенко.

Вона зазначила, що всі регіональні осередки її політичної сили будуть перетворені на штаби для мобілізації людей до "Руху національного опору".

"З сьогоднішнього дня всі наші партійні офіси перетворюються на штаби добровольців, які візьмуть участь у загальнонаціональному русі опору. Ми зараз вже призначаємо військових людей керівниками цих штабів. Сьогодні, щоб організувати рух опору треба мати бази, де буде це відбуватися. Треба мати реальні приміщення, де буде вестися прийом людей, аналізуватися склад військових, які готові до нас приєднатися. Тому немає інших структур, крім партійних офісів, на базі яких практично можна зробити штаби для організації загального руху опору", - сказала Юлія Тимошенко.

У вівторок, як повідомляє uainfo.org, відбулося перше засідання генерального штабу "Руху національного опору".

До нього увійшли Геннадій Абрамчук (екс-командир київського полку "Беркут" до 2005 року), Сергій Бондарчук (український громадський та політичний діяч), Олександр Галака (український військовий, начальник ГУР МО України з 2003 до 2008), Микола Мельник, Павло Патарецький (голова правління Всеукраїнської громадської організації "Координаційний центр громадської безпеки України"), Олександр Скіпальський (український військовий, генерал-лейтенант).

Нагадаємо, в понеділок Тимошенко анонсувала створення "Руху національного опору".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram