ГоловнаПолітика

Турчинов скоротив кількість співробітників РНБО

Також затверджено нову схему апарату РНБО

Турчинов скоротив кількість співробітників РНБО
Фото: http://iportal.rada.gov.ua/

Голова Верховної Ради, виконуючий обов'язки президента Олександр Турчинов скоротив кількість співробітників апарату Ради національної безпеки і оборони з 180 до 162 чоловік.

Про це йдеться в указі № 406 від 15 квітня.

Турчинов затвердив граничну кількість працівників апарату РНБО у кількості 162 штатних одиниць.

Також затверджено нову схему апарату РНБО.

Тепер він складається з секретаря РНБО, його заступників, керівника апарату РНБО та його заступників, служби секретаря РНБО, інформаційно-аналітичної служби, департаменту з питань державної безпеки, департаменту з питань воєнної безпеки, департаменту з економічної та соціальної безпеки, департаменту зовнішньополітичних аспектів національної безпеки.

Також до структури РНБО входить організаційно-технічне управління, служба персоналу, фінансово-економічний відділ, режимно-секретний відділ, юридичний сектор, сектор забезпечення доступу до публічної інформації.

Таким чином визнані такими, що втратили силу ст. 1 і 2 указу № 251 Президента від 6 квітня 2012 року і п. 2 ст. 1 указу № 277 президента від 20 квітня, 2012.

Кабінету Міністрів доручено забезпечувати в установленому порядку здійснення фінансування апаратом РНБО покладених на нього функцій.

Секретарю ради доручено забезпечити приведення штатного розкладу апарату у відповідність із цим указом.

Нагадаємо, 27 лютого Турчинов призначив депутата Ради від фракції "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" Андрія Парубія на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram