ГоловнаПолітика

В Одесі створили спецпідрозділ "Шторм", - МВС

У підрозділ беруть усіх бажаючих стати на захист державності та цілісності України

Головне управлання МВС України в Одеській області оголосило про створення підрозділу патрульної служби міліції особливого призначення "Шторм" на основі громадських формувань.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС Одеської області.

"Події недавнього часу, в результаті чого на сході України відбулися захоплення адміністративних будівель органів влади та силових відомств, порушується нормальна життєдіяльність населених пунктів, не можуть не турбувати в цілому наше суспільство, окремих свідомих громадян. То ж, керівництвом Міністерства внутрішніх справ України прийнято рішення про створення на всій території країни корпусу спецпідрозділів міліції на основі громадських формувань. Відповідно до наказу МВС, з метою забезпечення захисту та охорони життя, прав та свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки,  в структурі Головного управління МВС України в Одеській області створюється підрозділ патрульної служби міліції особливого призначення "Шторм", - йдеться у повідомленні.

Громадян, які бажають стати на захист державності та цілісності України, правопорядку та безпеки громадян, просять вступати до лав новоствореного спеціального підрозділу міліції та звертатися до управління кадрового забезпечення ГУ МВС України в Одеській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram