ГоловнаПолітика

Царьов подякував "Правому сектору" за порятунок

Кандидат відмовляється залишати президентську гонку

Кандидат у президенти України Олег Царьов, якого після нападу розлюченого натовпу під приміщенням студії телеканалу ICTV відвезли в Генпрокуратуру, рішуче заявив, що не зніматиме свою кандидатуру з виборів і подякував "Правому сектору" за порятунок.

"Я представляю інтереси певної кількості виборців і не маю права приймати такі рішення самостійно, зрадити їх, здатися я не можу", - сказав Царьов у відповідь на запитання журналістки про те, чи зніматиме він свою кандидатуру, повідомляє Еспресо.TV.

Він також заявив, що не є зрадником України, як його називали активісти під студією телеканалу, а просто представляє "іншу точку зору".

"Я був готовий померти, але не був готовий здаватися", - наполягає Царьов.

"Я вдячний хлопцям, які врятували мене - вдячний батькові Ігорю, який дав мені одяг, як бачите, мій одяг зрізали ножем, поки я виходив. Я вдячний хлопцям, які допомогли зберегти життя (це були люди з "Правого сектору")", - сказав Царьов і підкреслив, що ніколи не говорив, що в Україні живуть погані люди.

Також Царьов запевнив, що його добре сприймають на півдні і сході, тому він готовий допомагати владі вести діалог з народом.

"З позиції сили діалогу з народом не вийде", - заявив Царьов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram