ГоловнаПолітика

Турчинов змінив голову Антитерористичного центру СБУ

Василь Крутов - перший командир "Альфи"

 Турчинов змінив голову Антитерористичного центру СБУ
Василий Крутов
Фото: www.peoples.ru

В.о. президента Олександр Турчинов призначив Василя Крутова першим заступником голови Служби безпеки України і керівником Антитерористичного центру при СБУ.

При цьому Турчинов звільнив Віталія Циганка з посади першого заступника голови СБУ і керівника Антитерористичного центру при СБУ та призначив заступником голови СБУ.

Циганок був призначений керівником Антитерористичного центру при СБУ 7 квітня, до цього він також був заступником голови СБУ.

Василь Крутов - перший командир антитерористичного спецпідрозділу СБУ "Альфа". У 2005 займав посаду першого заступника голови СБУ.

Брав безпосередню участь у проведенні цілої низки оперативно-бойових операцій та спеціальних заходів в Україні і за кордоном.

Увечері 13 квітня в.о. президента України Олександр Турчинов оголосив про початок проведення широкомасштабної спецоперації із залученням ЗС України у зв'язку з подіями на сході країни. У понеділок о 9:00 минув термін ультиматуму, який висунула влада у Києві бойовикам на південному сході України: від них вимагають здати зброю та звільнити захоплені адмінбудівлі в обмін на непереслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram