ГоловнаПолітика

Сепаратисти заблокували колону військових біля Донецька

Артилерійська бригада прибула на Донбас за розпорядженням Міноборони

Біля Донецька сепаратисти заблокували колону військової техніки. Артилерійська бригада із Запорізької області прибула до Донбасу за розпорядженням Міноборони для зміцнення південного кордону.

На під'їзді до місця запланованої дислокації машинам заблокували дорогу кілька легковиків, а також люди, озброєні битами, повідомляє ТСН.

Військові кілька разів здійснювали маневри, щоб уникнути блокування. Але невідомі з георгіївськими стрічками їх все одно наздоганяли і перегороджували шлях. Зараз колону зупинили на донецькій окружній дорозі.

"Підрозділ бригади згідно отриманого розпорядження старшого командування висувалося в район проведення навчань. Місцеві жителі, негативно налаштовані до дій Збройних сил України, заблокували нам маршрути руху, тому ми зараз висуваємося у зворотному напрямку. Поки на даному етапі", - пояснив командир артилерійської бригади Сергій Брусов.

Нагадаємо, раніше LB.ua повідомляв, що на окружній дорозі біля Донецька помічена колона з 15-20 українських військових вантажівок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram