ГоловнаПолітика

Правоохоронці пішли з будівлі Донецької облради

Перед цим співробітники міліції залишалися в будівлі, щоб не допустити мародерства

Співробітники правоохоронних органів покинули територію біля будівлі Донецької облдержадміністрації, зайняту сепаратистами.

Біля будівлі немає жодного співробітника міліції, правоохоронців немає й усередині. Там, де раніше стояли солдати внутрішніх військ, зараз зведено барикади з покришок, мішків із піском, столів, колючого дроту, поламаних карнизів та інших підручних матеріалів, повідомляє ОстроВ.

Мітингувальники в масках, які охороняють підходи до будівлі, розбиті на десятки. Часто вони групуються за територіальною ознакою.

Раніше співробітники міліції залишалися в будівлі, щоб не допустити мародерства і порушення правопорядку. За інформацією очевидців, які були всередині облради, більшість кабінетів розграбовані - зникли оргтехніка й особисті речі співробітників.

Учора з будівлі мітингувальники в масках і з битами виносили системні блоки, загорнуті в мішковину. При цьому одна з  жінок-мітингувальниць намагалася зупинити їх.

Як повідомляли, сепаратисти, які захопили будівлі Донецької обладміністрації й облуправління СБУ, після переговорів за участю Ріната Ахметова, начальника місцевої міліції та першого віце-прем'єра Віталія Яреми пообіцяли скласти зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram