ГоловнаПолітика

Ківалов відповів міністру юстиції на звинувачення у зриві З'їзду суддів

"У почутті гумору міністру не відмовиш", - заявив депутат.

Ківалов відповів міністру юстиції на звинувачення у зриві З'їзду суддів
Фото: Макс Левин

Народний депутат від Партії регіонів, голова Комітету з питань верховенства права та правосуддя назвав інформацію про причетність його до до зриву позачергового З'їзду суддів дрібної провокацією.

Так він прокоментував зроблену міністром юстиції Павлом Петренком заяву щодо винних у зриві з'їзду , серед яких він згадав і ім'я Сергія Ківалова.

"Я дізнався про цю заяву Петренка від журналістів , коли вони звернулися до мене за коментарем. Подумав , що це розіграш або дрібна провокація, - каже Ківалов, - ну  хто в тверезому розумі повірить у те, що я можу керувати діями "Правого сектору" ! Не здивуюся, якщо завтра він заявить, що я організував Майдан, очолив Самооборону, Автомайдан, "Сотню Ківалова", правий, лівий і середній сектор... Начебто і не 1-е квітня і міністр юстиції - не одесит, але в почутті гумору йому не відмовиш".

Нагадаємо, вчора Самооборона Майдану, разом з активістами "Правого сектору" і Автомайдану зірвали проведення позачергового З'їзду суддів, яких вивели з будівлі через живий коридор під крики "Ганьба".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram