ГоловнаПолітика

МЗС назвало "нісенітницею і дезінформацією" заяву Росії про визнання Криму

Або у російських дипломатів погано з математикою, або вони свідомо маніпулюють фактами

МЗС назвало "нісенітницею і дезінформацією" заяву Росії про визнання Криму
Фото: zn.ua

Міністерство закордонних справ України називає "черговим абсурдом і дезінформацією" вислови постійного представника РФ при ООН Віталія Чуркіна про нібито визнання більшістю держав входження Криму до складу Росії.

Про це йдеться в коментарі Департаменту інформаційної політики МЗС України з приводу інтерв'ю Чуркіна агентству РИА "Новости", в якому він стверджує про нібито визнання більшістю держав входження Криму до складу Росії.

"Ця чергова нісенітниця і дезінформація від російської пропагандистської машини свідчить про стрімке падіння авторитету і рівня компетенції російського зовнішньополітичного відомства", - наголошується в коментарі.

"Тут одне з двох: або ж у російських дипломатів погано з математикою, або ми є свідками свідомої маніпуляції фактами і бажання видати бажане за дійсне", - підкреслюється в коментарі МЗС України.

У Міністерстві нагадали, що 100 країн проголосували за резолюцію Генасамблеї ООН "Територіальна цілісність України". І тільки 11 (включно з самою Росією) - виступили проти.

Нагадаємо, 27 березня під час голосування на засіданні Ради безпеки ООН Росія одноосібно заветувала резолюцію про засудження анексії Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram